Actievoorwaarde en spelregels

 1. Deze winactie wordt uitgeschreven door The Secret Case te Elst. Deze promotie wordt niet gesponsord of beheerd door Facebook. Op de winactie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens, een inschrijfformulier hebt ingevuld of het bericht of de pagina hebt geliked op Facebook/Instagram. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

 3. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

 4. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Personen jonger dan 18 zijn uitgesloten van deelname.

 5. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

 6. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via hun Facebook/Instagram account of op het opgegeven emailadres/telefoonnummer.

 7. Het gewonnen product wordt naar de winnaar opgestuurd op kosten van The Secret Case.

 8. The Secret Case kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen, tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

 9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 11. Bij deelname ga je akkoord dat bij winst je naam en foto gebruikt kunnen worden en kunnen worden gedeeld via social media.

 12. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden door The Secret Case slechts gebruikt voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

 13. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door The Secret Case.

 14. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.

 15. Voor vragen en/of klachten kunt u contact opnemen met The Secret Case.

Inklapbare content

Kan ik ook stoppen met spelen en later verder spelen?

Ja, controleer wel eerst of je browser cookies aanvaardt. Zo onthoudt onze chatbot je voortgang. 
Gebruik je een Apple product, zorg dan dat de optie “voorkom volgen” uit staat. De instelling bij Safari moet je ook uitvoeren als je een andere browser gebruikt!

Wat zijn de levertijden?

Analoge Cases
Wil je je speurkunsten loslaten op onze analoge cases? Reken dan best op een standaard levering tussen 1 en 3 werkdagen.

Digitale Cases
Bij digitale cases gaat het nog sneller. Eens je hebt betaald, heb je meteen toegang tot de moordzaak.

Vanaf waar kan ik een case spelen?

Een moordspel vindt in principe bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie plaats. Dit kan dus overal in Nederland én België. Voor het onderzoeken van een moordzaak dien je te beschikken over een computer of iPad met internetverbinding. Gedurende het onderzoek dien je te beschikken over een internetverbinding om contact te hebben met je hulp detective.

Vanaf welke leeftijd worden de cases aangeraden?

Onze cases zijn levensecht en bevatten echt bewijsmateriaal en foto's. Wij adviseren daarom een leeftijd vanaf 16 jaar. Wanneer een spel met ouders samen wordt gespeeld is een jongere leeftijd wellicht ook mogelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van het kind.

Kan ik ook een case cadeau geven?

Uiteraard! Je kan een analoog case kopen, dit verpakken en cadeau geven.