Betalen

De bedragen in de webshop zijn inclusief BTW. Bestellen en afrekenen in de webshop van The Secret Case is mogelijk voor klanten woonachtig in Nederland. Bent u bijvoorbeeld woonachtig in België en u wilt graag onze producten bestellen, bel of mail ons!

Betalingen die worden gedaan via onze webshop worden afgehandeld door Shopify Payments. Shopify Payments is een payment provider die de goedkeuring heeft van de Nederlandse Bank. Shopify Payments staat garant voor veilige transacties en is in PSD2 gecertificeerd.

Shopify Payments biedt de volgende betalingsmogelijkheden in onze webshop: iDEAL, creditcard en “Klarna betaal later”. Wanneer u met iDEAL betaalt maakt u gebruik van uw eigen bank. Een iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is gratis. Betaalt u met creditcard, dan wordt het te betalen bedrag pas afgeschreven als de bestelling is verzonden en afgeleverd.

Als u betaalt via “Klarna betaal later” ontvangt u van Klarna een factuur in de mail zodra The Secret Case de bestelling heeft verstuurd. Betalen met “Klarna betaal later” is voor u gratis. Om de betalingsafhandeling te kunnen doen verstrekt u Klarna de meest noodzakelijke informatie. Wanneer u kiest voor “Klarna betaal later” ontvangt u van Klarna een mail met alle informatie benodigd voor de betaling. Uiterlijk 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen betaalt u de factuur aan Klarna. Dit biedt u de gelegenheid om de bestelde producten te bekijken en, indien het niet aan de verwachtingen voldoet, te retourneren (zie Herroepen en Retourneren). U betaalt alleen voor de producten die u houdt. Wanneer u niet heeft aangegeven producten te willen retourneren én u betaalt de factuur van Klarna niet, dan ontvangt u van Klarna een herinnering met het verzoek te betalen binnen 14 dagen. Bij de 2e herinnering wordt er aanmaningskosten in rekening gebracht. 

Indien mogelijk gezien grootte en gewicht, wordt uw bestelling verzonden met PostNL. U ontvangt van PostNL de Track & Trace code en wordt daarmee op de hoogte gehouden van waar het pakket zich bevindt.

U wilt de aankoop van een artikel of een hele bestelling ontbinden? Laat ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling weten dat u van de aankoop afziet. Stuur een verklaring van uw wens tot ontbinding van de bestelling of het formulier voor herroeping schriftelijk per post of email naar The Secret Case / info@thesecretcase.nl met de volgende gegevens:

  • Welk artikel of welke artikelen van uw bestelling u wilt retourneren.
  • Het factuurnummer en uw klantnummer waarop de te retourneren artikelen staan vermeld.
  • Het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag (of een deel daarvan) gecrediteerd kan worden.

NB: voor artikelen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of voorzien van een behandeling, vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

Wanneer The Secret Case de door u geretourneerde artikelen ontvangen heeft en de producten zijn onbeschadigd, dan wordt het gehele aankoopbedrag minus de transportkosten voor het retourneren op het door u opgegeven rekeningnummer gestort. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan worden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terugbetaald. U ontvangt uw geld binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. Meer informatie over Herroepen en Retourneren vindt u hier.

Op de aankopen die gedaan worden in de webshop zijn de algemene voorwaarden van The Secret Case van toepassing. De voorwaarden zijn te downloaden in de footer. The Secret Case handelt conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Ons privacybeleid is te downloaden in de footer.

Inklapbare content

Kan ik ook stoppen met spelen en later verder spelen?

Ja, controleer wel eerst of je browser cookies aanvaardt. Zo onthoudt onze chatbot je voortgang. 
Gebruik je een Apple product, zorg dan dat de optie “voorkom volgen” uit staat. De instelling bij Safari moet je ook uitvoeren als je een andere browser gebruikt!

Wat zijn de levertijden?

Analoge Cases
Wil je je speurkunsten loslaten op onze analoge cases? Reken dan best op een standaard levering tussen 1 en 3 werkdagen.

Digitale Cases
Bij digitale cases gaat het nog sneller. Eens je hebt betaald, heb je meteen toegang tot de moordzaak.

Vanaf waar kan ik een case spelen?

Een moordspel vindt in principe bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie plaats. Dit kan dus overal in Nederland én België. Voor het onderzoeken van een moordzaak dien je te beschikken over een computer of iPad met internetverbinding. Gedurende het onderzoek dien je te beschikken over een internetverbinding om contact te hebben met je hulp detective.

Vanaf welke leeftijd worden de cases aangeraden?

Onze cases zijn levensecht en bevatten echt bewijsmateriaal en foto's. Wij adviseren daarom een leeftijd vanaf 16 jaar. Wanneer een spel met ouders samen wordt gespeeld is een jongere leeftijd wellicht ook mogelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van het kind.

Kan ik ook een case cadeau geven?

Uiteraard! Je kan een analoog case kopen, dit verpakken en cadeau geven.