Herroepen en retourneren

U wilt de aankoop van een artikel of een hele bestelling ontbinden? Laat ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling weten dat u van de aankoop afziet. Stuur een verklaring van uw wens tot ontbinding van de bestelling of het formulier voor herroeping schriftelijk per post of email naar The Secret Case / info@thesecretcase.nl met de volgende gegevens:

  • Welk artikel of welke artikelen van uw bestelling u wilt retourneren.
  • Het factuurnummer en uw klantnummer waarop de te retourneren artikelen staan vermeld.
  • Het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag (of een deel daarvan) gecrediteerd kan worden.

NB: voor artikelen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt, vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

U ontvangt van The Secret Case een ontvangstbevestiging naar aanleiding van uw mail. Na annuleren heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Sommige artikelen, zoals een escape game, kunt u zelf naar ons verzenden middels pakketbezorging. U krijgt van uw pakketbezorger een afgiftebewijs wanneer u de goederen afgeeft voor verzending naar The Secret Case. Wij verzoeken u dit bewijs goed te bewaren.

Hoe de te retourneren artikelen te versturen:

  • Het ongebruikte artikel/de ongebruikte artikelen pakt u in in de originele verpakking indien mogelijk. Is dit niet mogelijk, pak het dan goed beschermd in.
  • De artikelen verzenden aan: The Secret Case, Heideweg 20, 3921 CL Elst.
Wanneer wij de geretourneerde artikelen ontvangen hebben, worden deze gecontroleerd. Mocht blijken dat er schade is of een artikel is onvolledig of gebruikt, dan wordt de waardevermindering bij u in rekening gebracht.  Is alles in orde, dan wordt het gehele aankoopbedrag minus de transportkosten voor het retourneren op het door u opgegeven rekeningnummer gestort. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan worden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terugbetaald. U ontvangt uw geld binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst, na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen.

Inklapbare content

Kan ik ook stoppen met spelen en later verder spelen?

Ja, controleer wel eerst of je browser cookies aanvaardt. Zo onthoudt onze chatbot je voortgang. 
Gebruik je een Apple product, zorg dan dat de optie “voorkom volgen” uit staat. De instelling bij Safari moet je ook uitvoeren als je een andere browser gebruikt!

Wat zijn de levertijden?

Analoge Cases
Wil je je speurkunsten loslaten op onze analoge cases? Reken dan best op een standaard levering tussen 1 en 3 werkdagen.

Digitale Cases
Bij digitale cases gaat het nog sneller. Eens je hebt betaald, heb je meteen toegang tot de moordzaak.

Vanaf waar kan ik een case spelen?

Een moordspel vindt in principe bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie plaats. Dit kan dus overal in Nederland én België. Voor het onderzoeken van een moordzaak dien je te beschikken over een computer of iPad met internetverbinding. Gedurende het onderzoek dien je te beschikken over een internetverbinding om contact te hebben met je hulp detective.

Vanaf welke leeftijd worden de cases aangeraden?

Onze cases zijn levensecht en bevatten echt bewijsmateriaal en foto's. Wij adviseren daarom een leeftijd vanaf 16 jaar. Wanneer een spel met ouders samen wordt gespeeld is een jongere leeftijd wellicht ook mogelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van het kind.

Kan ik ook een case cadeau geven?

Uiteraard! Je kan een analoog case kopen, dit verpakken en cadeau geven.