Meteen naar de content

Verzending

Wij streven er naar om producten, mits voorradig, te leveren binnen 3-4 werkdagen. Mocht er een andere levertijd van toepassing zijn, dan wordt dit vermeld bij het betreffende artikel in de webshop. Bestellingen bij The Secret Case worden met pakketpost verzonden of digitaal geleverd via de mail.

Wanneer het pakket bij de pakketdienst PostNL is aangenomen ontvangt u van PostNL een bericht met de Track & Trace code. Hiermee kunt u uw pakket volgen. Het pakket wordt op uw huisadres bezorgd. Als er niemand thuis is wordt het afgeleverd bij de buren. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag tussen 8:00-18:00 uur.

Wij raden u aan bij de levering aanwezig te zijn. Eventuele schade veroorzaakt tijdens het afleveren merkt u dan gelijk op. Maak van deze schade een foto en mail deze foto zo spoedig mogelijk naar The Secret Case zodat wij de schade, indien het is veroorzaakt tijdens het transport, kunnen verhalen op de vervoerder. Voor een snelle klachtenafhandeling verzoeken wij u incomplete en/of beschadigde leveringen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 8 dagen, te melden bij The Secret Case. NB Zodra de geleverde materialen zijn verwerkt kunnen wij niet meer verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurverschillen of zichtbare schade.