Verzending

Wij streven er naar om producten, mits voorradig, te leveren binnen 3-4 werkdagen. Mocht er een andere levertijd van toepassing zijn, dan wordt dit vermeld bij het betreffende artikel in de webshop. Bestellingen bij The Secret Case worden met pakketpost verzonden of digitaal geleverd via de mail.

Wanneer het pakket bij de pakketdienst PostNL is aangenomen ontvangt u van PostNL een bericht met de Track & Trace code. Hiermee kunt u uw pakket volgen. Het pakket wordt op uw huisadres bezorgd. Als er niemand thuis is wordt het afgeleverd bij de buren. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag tussen 8:00-18:00 uur.

Wij raden u aan bij de levering aanwezig te zijn. Eventuele schade veroorzaakt tijdens het afleveren merkt u dan gelijk op. Maak van deze schade een foto en mail deze foto zo spoedig mogelijk naar The Secret Case zodat wij de schade, indien het is veroorzaakt tijdens het transport, kunnen verhalen op de vervoerder. Voor een snelle klachtenafhandeling verzoeken wij u incomplete en/of beschadigde leveringen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 8 dagen, te melden bij The Secret Case. NB Zodra de geleverde materialen zijn verwerkt kunnen wij niet meer verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurverschillen of zichtbare schade.

Inklapbare content

Kan ik ook stoppen met spelen en later verder spelen?

Ja, controleer wel eerst of je browser cookies aanvaardt. Zo onthoudt onze chatbot je voortgang. 
Gebruik je een Apple product, zorg dan dat de optie “voorkom volgen” uit staat. De instelling bij Safari moet je ook uitvoeren als je een andere browser gebruikt!

Wat zijn de levertijden?

Analoge Cases
Wil je je speurkunsten loslaten op onze analoge cases? Reken dan best op een standaard levering tussen 1 en 3 werkdagen.

Digitale Cases
Bij digitale cases gaat het nog sneller. Eens je hebt betaald, heb je meteen toegang tot de moordzaak.

Vanaf waar kan ik een case spelen?

Een moordspel vindt in principe bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie plaats. Dit kan dus overal in Nederland én België. Voor het onderzoeken van een moordzaak dien je te beschikken over een computer of iPad met internetverbinding. Gedurende het onderzoek dien je te beschikken over een internetverbinding om contact te hebben met je hulp detective.

Vanaf welke leeftijd worden de cases aangeraden?

Onze cases zijn levensecht en bevatten echt bewijsmateriaal en foto's. Wij adviseren daarom een leeftijd vanaf 16 jaar. Wanneer een spel met ouders samen wordt gespeeld is een jongere leeftijd wellicht ook mogelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van het kind.

Kan ik ook een case cadeau geven?

Uiteraard! Je kan een analoog case kopen, dit verpakken en cadeau geven.